|
شرح خبر |
|
1403/08/12
استان اصفهان حائز رتبه چهارم كشور درتوليد محصول زعفران
متوسط عملكرد مزارع زعفران استان 6كيلوگرم در هكتار بوده كه در مقايسه با ميانگين كشور (3.5كيلوگرم)بسيار قابل ملاحظه مي باشد. |
|
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، عمليات برداشت و فرآوري زعفران از اواخر مهرماه سالجاري در مناطق سردسير استان آغاز شده و به مرور به شهرستانهاي معتدل و گرمسير گسترش خواهد يافت.
مدیر باغبانی سازمان گفت:استان اصفهان حائز رتبه چهارم كشور درتوليد محصول زعفران مي باشد.
احمد رضا رئیس زاده افزود:سطح زيركشت زعفران بالغ بر 1880 هكتار بوده و پيش بيني مي شود كه حدود از 11200 كيلو گرم محصول برداشت شود كه نسبت به سال گذشته 800 كيلوگرم افزايش خواهد داشت .
وی در ادامه افزود:شهرستانهاي نطنز با سطح 490 هكتار ، تيران و كرون 275 هكتار، ، نجف آباد 175 هكتار ،كاشان 110 هكتار، آران و بيدگل 105 هكتار ، اردستان و شاهين شهر 100 هكتاربه ترتيب بيشترين سطح زيركشت را نسبت به ساير شهرستانها به خود اختصاص داده اند..
مديريت امور باغباني سازمان ، در راستاي برنامه الگوي كشت ، حمايت از توسعه كشت و فراوري زعفران را در دستور كار خود قرار داده و اقدام به برگزاري كلاسها، كارگاهها و بازديد هاي علمي و آموزشي و خدمات تامين پياز به متقاضيان كشت زعفران مي نمايد .
به منظور تكميل زنجيره ارزش زعفران در استان، كشت مكانيزه ،كشاورزي قراردادي وكارگاه خريد و بسته بندي محصول زعفران از زعفرانكاران استان راه اندازي شده است.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 64141
عالی : 88%
خوب : 3%
متوسط : 1%
ضعیف : 7%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
|
|
|
|
|
|
|
|