|
شرح خبر |
|
1397/09/21
همایش نقش وجایگاه مصرف آبزیان درسلامت جامعه
اين همايش با مشاركت اتاق بازرگاني صنايع ، معادن و كشاورزي استان در سالن اجتماعات اتاق بازرگاني با حضور مسئولین برگزار گردید . |
|
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان همایش نقش و جایگاه مصرف آبزیان در سلامت جامعه باحضور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی و مدیر کل دفتر بهبود سلامت و بازار آبزیان سازمان شیلات ایران و مسئولین و بهره برداران شیلات استان اصفهان برگزار گردید.
آقای مهندس افیونی معاون بهبود تولید دامی سازمان ضمن تقدیر از فعالیتهای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی درخصوص بخش کشاورزی استان،گفت: استان اصفهان تولید کننده گوشت قرمز گوشت سفید مرغ و آبزیان و شیرخام می باشد بیش از ۱۲۰ درصد بیش از مصرف تولیدات دامی در استان تولید می شود که به سایر استان ها صادر می شود.
ایشان در ادامه افزود:امیدوارم با استفاده از تکنولوژی هایی که امروز در سطح کشاورزی استان موجود است بتوانیم شاهد تولید پایدار و صادرات پایدار باشیم.
در ادامه آقای مهندس فوقی مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی گفت: در سال ۹۶ در سطح استان ۷هزار ۳۰۰ تن انواع ماهیان آب تولید می گردد که ۵۵۰۰ تن آن ماهیان سرد آبی و بقیه گرمآبی می باشد.
در ادامه این همایش آقای دکتر عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران ، گفت: مصرف سرانه آبزیان در ۲۰۱۱ حدود ۲۱ کیلوگرم سالانه جهانی است و در ایران ۱۱کیلوگرم می باشد که فاصله زیادی دارد.
ایشان در ادامه افزود: در کشور بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان محصولات آبزیان تولید می شود که بر اساس نظر سازمان فائو ایران ۱۲۵ هزار تن ان صادر می شود و در سال ۹۷ ارزش حدود ۱۱ میلیارد دلار صادرات محصولات آبزیان می باشد.
شایان ذکر است ؛ در برنامه ششم توسعه میزان مصرف روزانه ۸گرم آبزیان مصرف برای سلامت پیش بینی شده است.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 62723
عالی : 90%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
|
|
|
|
|
|
|
|