|
شرح خبر |
|
1398/04/28
۱۷۷ هزار تن قارچ خوراکی امسال در کشور تولید می شود
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برآورد میشود در سال جاری میزان برداشت قارچ خوراکی به ۱۷۷هزار تن برسد.
|
|
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایانا، مهندس محمدعلی طهماسبی با اشاره به پیشبینی تولید ۱۷۷ هزار تن قارچ خوراکی در سال جاری، گفت: در سال ۹۷، میزان تولید قارچ در کشور حدود ۱۶۵ هزار تن بوده است.
وی افزود: استان تهران با ۳۶ هزار تن تولید، دارای رتبه اول و استان البرز با ۲۵ هزار تن تولید دارای رتبه دوم است و پس از آن استانهای خراسان رضوی، فارس، اصفهان و قزوین با مجموع ۴۲,۷ هزار تن تولید قرار دارند.
طهماسبی خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد قارچ خوراکی کشور در استانهای یادشده و بقیه در سایر استانها تولید میشود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ایران دارای رتبه ششم تولید قارچ خوراکی در دنیا است.
او با تأکید به اینکه مصرف سرانه قارچ خوراکی در کشور بیش از ۱.۲ کیلوگرم و میانگین مصرف سرانه دنیا ۴ کیلوگرم است.، گفت: میزان تولید قارچ خوراکی در دنیا در سال ۲۰۱۷، معادل ۱۰.۲میلیون تن بوده است. |
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 62723
عالی : 90%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
|
|
|
|
|
|
|
|