به گزارش روابط عمومي سازمان ،برداشت زردآلو در استان اصفهان كه از دهه اول خرداد ماه در مناطق معتدل آغاز گرديده ، همچنان ادامه دارد .
آقاي احمد رضا رييس زاده مدير باغباني گفت: پيش بيني مي گردد ميزان برداشت اين محصول در سال 99 به حدود 13200 تن برسد كه نسبت به سال گذشته 5% افزايش عملكرد نشان مي دهد.
وي در ادامه افزود : سطح زير كشت زردآلوي استان 2287 هكتار است كه 2154 هكتار آن بارور می باشد. عمده ارقام زردآلوي استان شامل نوري ، كتاني، آصفي ، شكر پاره و قيسي است .
كاهش نسبی خسارت سرماي دير رس بهاره ، بهبود وضعيت آبياري وتغذيه از جمله عوامل افزايش ميزان توليد محصول زردالوي استان در سال 99 است .
شايان ذكر است شهرستانهاي كاشان،فلاورجان ،نطنز،خميني شهر،لنجان ،تيران وكرون ، اصفهان، نجف آباد، شهرضا ومباركه بيشترين سطح باغات زردالوي استان را به خود اختصاص داده اند. |