 |
شرح خبر |
 |
1399/05/11
دو میلیون و ۵۰۰ هزار مرغ در استان اصفهان آماده کشتار
با آماده کشتار بودن افزون بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار مرغ در استان اصفهان، وضع بازار مرغ در استان متعادل شد. |
 |
به گزارش روابط عمومی ،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه مرغهای آماده کشتار ، ۴۰ تا ۶۰ روزه هستند گفت: روزانه بیش از ۴۸۰ تن مرغ در استان اصفهان کشتار میشود.
حسین ایراندوست افزود:با تخصیص ارز نهادههای وارداتی ذرت و سویا و نهادههای استحصالی از کارخانههای روغن کشی برای تأمین نهاده طیور و عرضه مرغهای منجمد و بوقلمون، بازار مرغ در استان اصفهان کنترل شده است.
وی، قیمت مرغ گرم را با ۱۵۰ هزار ریال به اضافه پنج درصد کمتر یا بیشتر براساس اعلام ستاد تنظیم بازار استان اصفهان اعلام کرد.
استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
 |
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 64455
عالی : 88%
خوب : 3%
متوسط : 1%
ضعیف : 8%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
 |
|
|
|
|
|
|
|