به گزارش روابط عمومی سازمان کارگاه آموزشی زنجیره ارزش محصول زعفزان با تدریس جناب آقای دکتر محمود مختاری با هماهنگی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان و مدیریت امور باغبانی در محل موزه ترویج برگزار گردید .
جمشید اسکندری مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان با اشاره به اینکه استان اصفهان با تولید سالیانه 8.8 تن زعفران در سطح 1500 هکتار با میانگین تولید 6 کیلو در هکتارو رتبه چهارم تولید در کشور، جایگاه مهمی در تولید این محصول دارد تاکید نمود اهمیت موضوع یاد شده و اولویت برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در ساماندهی و گسترش زنجیره های تولید از دغدغه های مهم این سازمان میباشد .
وی در خصوص مدرس دوره گفت : آقای دکتر مختاری عضوهیات علمی گروه کشاورزی و استاد دانشگاه های ازاد اسلامی واحد شهر ری تهران و واحد قاینات ،دارای 6 مورد ترجمه و تالیف کتاب در خصوص زعفران وزرشک بی دانه میباشد.
اسکندری افزود : دکتر مختاری دوبار عنوان پژوهشگر برتر واحد دانشگاهی و مولف برتر استان خراسان جنوبی را به خود اختصاص داده است و همچنین دارای 25مقاله علمی و شرکت در 2کنفرانس بین المللی بعنوان سخنرانی در کشور مالزی و مراکش میباشد . ایشان کارشناس خبره زرشک و زعفران استان خراسان جنوبی و برگزار ی دوره های کشوری زعفران در استان های اردبیل. کردستان. همدان و خراسان جنوبی و 6سال معاونت های دانشگاه. مدیر گروه کشاورزی. ریس باشگاه پژوهشگران جوان. مشاور شهردار و عضو کمیسیون عمران شورای شهر. ریس ایستگاه تحقیقات زرشک و زعفران و ریس واحد دانشگاهی ازاد اسلامی قاینات را در رزومه کاری خود دارد ، درحال حاضر مدیر مرکز کارافرینی و ریس ایستگاه تحقیقات زرشک و زعفران دانشگاه ازاد اسلامی واحد قاینات می باشند .
در این کارگاه آموزشی که با همت و تلاش مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان در محل موزه ترویج کشاورزی با حضور تعداد ۷۰نفر از کشاورزان نمونه زعفران کار استان و مسؤلین و کارشناسان و شرکت های مرتبط با فرآوری زعفران با رعایت کامل موازین بهداشتی بر گزار گردید، راهکارها و چالشهای مهم تولید محصول زعفران از مرحله قبل از کاشت تا فرآوری و بسته بندی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت |