 |
شرح خبر |
 |
1400/04/28
سرمازدگی بهاره و خشکسالی عاملان کاهش تولید سیب گلاب در استان اصفهان است
برداشت سیب گلاب در استان از ابتدای تیرماه شروع شده و همچنان ادامه دارد و با پیش بینیهای صورت گرفته ۱۵ هزار تن سیب گلاب روانه بازار میشود |
 |
به گزارش روابط عمومی سازمان ، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به برداشت سیب گلاب از 2هزار هکتار باغات استان، اظهار داشت: برداشت سیب گلاب بهاره استان از اوایل تیرماه آغاز شده و تا نیمه مردادماه ادامه دارد که پیشبینی میشود بیش از 15 هزار تن انواع سیب گلاب بهاره تا نیمه دوم مرداد ماه برداشت و روانه بازار مصرف شود.
احمدرضا رئیسزاده افزود: ارقام سیب گلاب استان براساس تاریخ رسیدن متفاوت است و انواع سیب گلاب اصفهان،گلاب کهنز و سلطانی در استان وجود دارد.
وی با بیان میزان مساحت 3 هزار هکتاری باغات سیب گلاب در استان گفت: از این میزان در سطح نزدیک به هزار هکتار در پاییز سیب گلاب سلطانی برداشت میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: حدود90 درصد باغات سیب گلاب استان در شهرستان سمیرم و بخشهایی دیگر در شهرستانهای شهرضا، دهاقان و کاشان قرار دارند.
وی ادامه داد: سیب گلاب به صورت تازه مصرف می شود و این محصول بیشتر در استان اصفهان و انواع دیگر سیب مانند سیب زرد و قرمز به سایر استانها و حتی خارج از کشور صادر میشود.
رئیسزاده سرمازدگی بهاره و تداوم خشکسالی را از مهمترین مشکلات باغداران دانست و افزود: سرمازدگی بهاره و تداوم خشکسالی دو عامل مهم کاهش تولید سیب گلاب استان در سال جاری هستند که این مشکل سایر باغات استان مانند درختان شلیل، آلو، انگور و گلابی را نیز تحت تاثیر قرار داده است و حدود یک سوم باغات تحت تنش آبی قرار دارند.
وی توصیههایی برای مصرف بهینه آب و کاهش مشکلات ناشی از تنش آبی در باغات ارائه کرد و گفت: روشهای جدید آبیاری، کنترل علفهای هرز و استفاده از کود پتاسه میتواند در کاهش تاثیر کم آبی و افزایش مقاومت درختان موثر باشد.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
 |
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 64472
عالی : 88%
خوب : 3%
متوسط : 1%
ضعیف : 8%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران بر خط |
 |
|
|
|
|
|
|
|