ورود
|
عضويت
|
EN
چهارشنبه 20 فروردین ماه 1404
آخرین بروز رسانی
1398/06/04
انتقال به صفحه مدیریت صنایع تبدیلی و غذائی
مقالات و طرح تیپ
استاندارد برنج - مهندس زرين مهر
الگوسازی برنجكوبی مدرن كم ظرفيت - مهندس زرين مهر
ارزش تغذيه ای پسته - حسين رضائي
ارزش غذائی برنج - تهيه كننده عليرضا زرين مهر
بسته بندی به روش MAP در صنايع غذايی
توليد اسيدسيتريك از كاه گندم - ارائه شده در همايش صنايع غذائی
روغن خام پسته
صنایع بسته بندی
طرح توليد خوراك آبزيان
فرآوری برنج در خارج از كشور - مهندس زرين مهر
فرآوری طالبی - ارائه شده در همايش صنايع غذائی
نقش صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات و توسعه صادرات محصولات باغی - مریم رحمانی
اثر پایدارکننده ها بر پایداری خامه
آنچه از كدكس صنايع غذائی بايد بدانيم - خانم مهندس صمدی
ظرفیت و سطح ورمی کمپوست در استان اصفهان - مهندس مسعود بابک نژاد
آشنائی با ورمی کمپوست - مهندس مسعود بابک نژاد
انتقال به بالای صفحه
انتقال به صفحه اصلی
معرفی مدیران سازمان جهاد کشاورزی
صفحه اصلی
جستجو در پرتال سازمان و زیرپرتال ها
درباره ما
مدیریت حوزه رياست
معاونت ها
مدیریت ها
شرکت شهرک های کشاورزی
طرح تکریم ارباب رجوع و شکایات
خدمات کارکنان
پرسش و پاسخ
پیوندهای مرتبط و پرکاربرد
سامانه های خدمات الکترونیک سازمان
مقالات علمی ، آموزشی و کتابخانه
فیلم و صدای مسئولین سازمان
اینفوگرافی
گزارش تصویری
اخبار شهرستان ها و سازمان ها
گالری تصاویر
آمار ، عملکرد و سیمای کشاورزی
کمیته بهرهوری استان اصفهان
نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تعداد جوابها : 64351
عالی : 88%
خوب : 3%
متوسط : 1%
ضعیف : 8%
ارسال
كاربران بر خط
بازديد كنندگان فعال :
بازديد ها:
171
اعضاء:
0
مجموع:
171
بازديد ها :
بازديد هاي كل:
35071988
بازديد هاي امروز:
1500
بازديد هاي ديروز:
7851
كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/01/20 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا